Bina Website Murah

WEBSITE SISTEM AGEN

Memudahkan urusan pengurusan agen dan jualan dalam talian dalam satu sistem yang mudah dan ringkas. Sistem yang lengkap serta mampu membantu menaikan hasil jualan perniagaan.

Dikuasakan oleh

Squarelet 1

Apa itu Website Sistem Agen

Laman web yang dilengkapkan dengan sistem pengurusan agen dan jualan runcit. Ia memudahkan pemilik perniagaan untuk menguruskan jualan serta pembelian agen dan runcit dalam satu platform.

Penentuan harga jualan mengikut tahap Wakil Jualan atau Runcit

Boleh menetapkan harga mengikut pangkat/tahap yang berbeza. Maka wakil jualan atau runcit dapat membeli dengan harga yang ditetapkan mengikut pangkat/tahap mereka.Ia membantu memudahkan urusan jual beli tanpa sebarang masalah serta melancarkan urusan pembayaran semasa pembelian dijalankan.

Analisa Jualan

Memudahkan pemantau perkembangan laman web keseluruhan. Pergerakan carta jualan juga boleh disemak secara harian dan bulanan.

Analisa Prestasi Wakil Jualan

Laporan prestasi Wakil Jualan yang menyeluruh merangkumi laporan penjualan bagi setiap Wakil Jualan berserta laporan penjualan mengikut produk di laman web boleh dijana pada setiap kali pembelian.

Kawalan Stok Automatik

Semasa pembelian dilakukan, sistem ini akan secara automatik mengunci kuantiti produk tersebut daripada stok produk untuk memastikan stok fizikal sama dengan stok yang berada di laman web.

Pergerakan Stok Produk

Anda boleh menyemak dan memantau pergerakan stok setiap produk anda. History pembelian produk juga akan direkod pada bahagian ini.

Kombo

Pelbagaikan promosi jualan di laman web boleh dilakukan dengan menggunakan fungsi Kombo. Pelbagai pilihan promosi dengan menggabungkan produk dan anda boleh setkan diskaun sama ada secara harga tetap, peratusan atau nilai.

Tawaran Istimewa

Tawaran Istimewa dengan syarat:-
“Beli X atau lebih daripada Kumpulan A dan jimat RMXXX”

Pakej yang ditawarkan :

RETAIL
RM98/bulanan RM998/tahunan

+ 6% SST

Ia menawarkan :

RESELLER
RM198/bulanan RM1998/tahunan

+ 6% SST

Ia menawarkan :

RESELLER ADVANCE
RM298/bulanan RM2998/tahunan

+ 6% SST

Ia menawarkan :

INGIN MENCUBA LAMAN WEB SISTEM AGEN?
PERCUMA PERCUBAAN SELAMA 15 HARI

Klik butang DAFTAR SEKARANG dibawah :

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan berkenaan laman web, boleh hubungi kami dan kami akan membantu anda untuk mendapatkan laman web mengikut citarasa anda

Klik butang Whatsapp dibawah, Pegawai Khidmat Pelanggan kami sedia membantu anda

Shopping Cart
Klik Di Sini
Anda perlukan bantuan?
Bina Website Murah
Hai, saya SHAMSUL. Apa yang boleh saya bantu? Klik butang "KLIK DI SINI" dibawah untuk sebarang pertanyaan.

Waktu operasi : 9.00 am - 5.00 pm